Interim manager

Bent u een interim manager en bent u op zoek naar iemand die u kan helpen bij het managen van uw project? Dan bent u hier aan het juiste adres, interim manager! Peter van de Steeg is namelijk de ideale coach! Hij heeft al vele jaren veel ervaring opgedaan als project manager en daarom kan hij u uitstekend helpen. Hij zet zijn ervaringen met het managen van projecten en dergelijke in om het project van u als interim manager te doen slagen.

Succesvol project met een interim manager

Misschien loopt het allemaal al niet zo lekker binnen het project waarvan u de interim manager bent en misschien heeft u er al eens over gedacht om een coach te gaan zoeken. Wellicht ben u nu al een beetje aan het rondkijken naar een eventuele geschikte coach, maar de werkelijke beslissing om een coach aan de hand te nemen heeft u nog niet gemaakt. Wel, dan is dit uw kans. U kunt uiteraard allereerst een verhelderend gesprek met Peter van de Steeg aangaan. Misschien helpt dat u al! Maar misschien blijkt uit het gesprek dat u eigenlijk wel gecoacht zou willen worden. Ook dan kan Peter van de Steeg iets voor u betekenen. Hij biedt zich graag aan om, onder andere interim managers, te helpen om het project van deze interim managers tot een succes te maken. Hij deelt graag zijn ervaringen om u te helpen. Hij draagt zijn kennis op u over waardoor u beter wordt in het werk wat u doet.

Ga voor een goede interim manager

Kijkt u gerust eens rond op de website van Peter van de Steeg: www.petervandesteeg.nl en kijk of hij wat voor u kan betekenen. Overweeg een verhelderend gesprek en wordt de beste interim manager die een project ooit heeft gehad! Leer van uw voorgangers, neem kennis aan, ga niet opnieuw het wiel uitvinden, maar gebruik de kennis die beschikbaar is! Neem contact op met Peter van de Steeg om uw functie als interim manager te versterken!

 

interim manager

interim manager

Peter van de Steeg