Interim management

Interim management is een veel gebruikte term in het bedrijfsleven en bij de overheid. Peter van de Steeg stelt zich graag aan u voor op zijn eigen website. Daar waar nodig kan hij inspringen als interim manager om ervoor te zorgen dat medewerkers en management een nieuwe, frisse kijk op het uitvoeren van hun taken binnen het bedrijf krijgen.

 Het toverwoord: interim management

Interim management is vaak het toverwoord om problemen binnen bedrijven op te lossen en dat vooral op een neutrale strategische wijze. Peter van de Steeg heeft met zijn 25 jaar ervaring veel mensenkennis opgedaan om als interim manager succesvol te kunnen optreden. Interim management wordt vaak ingezet bij het vertrek van een manager en er nog geen geschikte opvolger is gevonden; bij langdurige afwezigheid vanwege ziekte of in geval er onenigheid is binnen het bedrijf. Ook bij reorganisaties wordt interim management ingezet om alles in goede banen te leiden om uiteindelijk ervoor te zorgen dat iedereen op de juiste stoel terecht komt.

Verbinden en communiceren

Interim management is niet altijd even eenvoudig. Als interim manager kom je een nieuwe, reeds gevormde werkomgeving binnen en het is de kunst om zo snel mogelijk de neuzen dezelfde richting op te kunnen krijgen om het gewenste resultaat te kunnen boeken. Verbinden en communiceren zijn hierbij twee heel belangrijke factoren. Interim management is meestal zeer succesvol. Dit komt voornamelijk doordat de interim managers onafhankelijk zijn als buitenstaanders. Een frisse objectieve kijk op zaken kan meestal veel veranderingen met zich meebrengen en dan vooral positieve veranderingen.

Cases bekijken over Interim management?

Op deze site kunt u een aantal cases bekijken die laten zien wat interim management kan doen binnen een bedrijf. Peter van de Steeg stelt zichzelf uitgebreid aan u voor zodat u een goed beeld kunt vormen van de persoon en de kwaliteiten achter deze naam. Kijk daarom snel op zijn site.

Interim management

Interim management

 

Peter van de Steeg