Business coach

Iedere ondernemer heeft wel eens behoefte om te sparren…

Sparren om uitgebreid te praten over de toekomst en nieuwe ontwikkelingen. Een overname of opvolging. Sparren met een ervaren buitenstaander, die stevig weerwoord geeft en meningen en ideeën kan toetsen. Ik ga die uitdaging graag met u aan.

Twee weten meer dan één!

Lean and mean ondernemen is verstandig. Maar met wie bespreek je, op niveau, management vraagstukken door? Aan wie scherp je je visie? Wie geeft tegengas of heeft alternatieven?

Meer dan 25 jaar heb ik in verschillende managementfuncties geadviseerd en begeleid. Van marktverkenning tot productontwikkeling. Van nieuwbouw tot management buy-in. Door verschillende rollen hierin (soms adviseur naar het management, vaak als eindverantwoordelijk directeur) ben ik goed in staat alle aspecten, scherp in beeld te houden.

Trek het breed zonder het te worden.

Met een externe coach breidt u het management uit, zonder groter te worden. Want als coach adviseer ik u op uur- of projectbasis. Goed afgebakend in tijd en/of onderwerp. En natuurlijk altijd in alle vertrouwelijkheid.

Overtuigd?

Maak dan een afspraak. Dat kan online of via 06-53774128. Voor ervaringen kunt u de cases lezen onder het hoofdstuk management.

 

Peter van de Steeg